پخش زنده
English عربي
3843
-
الف
+

ضدقهرمان‌های ماندگار در تلویزیون (4)

در این گزارش به شخصیت‌های منفی اشاره کردیم که نقش‌شان ماندگار شده است.

در این گزارش به شخصیت‌های منفی اشاره کردیم که نقش‌شان ماندگار شده است.

به گزارش آی‌فیلم، از قدیم‌الایام تا الان در قریب به اتفاق فیلم‌ها، داستان‌ها و سریال‌ها این قهرمان‌ها و ضدقهرمان‌ها هستند که قصه‌ها را پیش می‌برند؛ اصلا شکست و پیروزی آنهاست که اشکتان را درمی‌آورد و گاهی خنده را روی لب‌هایتان می‌نشاند.
خلاصه آن‌که به قول معروف درگیری خیر و شر و گاهی شخصیت‌های خاکستری یا سیاه و سفیدهاست که باعث می‌شود ماجرا‌ها به شکل جذابی ادامه پیدا کنند و شما را برای دقایقی با خود همراه سازند.

بیشتر بخوانید:

ضدقهرمان‌های ماندگار در تلویزیون (۱)

ضدقهرمان‌های ماندگار در تلویزیون (۲)

ضدقهرمان‌های ماندگار در تلویزیون (3)

در این بین در کنار قهرمان‌های خوب قصه، بدمن‌ها یا همان شخصیت‌های منفی ماجرا، گاهی آن قدر خوب از پس نقششان برمی‌آیند که بعضی وقت‌ها دلتان می‌خواهد جریان به نفع آن‌ها پیش برود یا آن قدر درگیر حس تنفر از آن‌ها می‌شوید که با خودتان می‌گویید امان از دست این منفور‌های محبوب.
به همین دلیل باوجود تعداد زیاد چنین شخصیت‌هایی، سراغ برخی از این چهره‌ها رفتیم، کسانی که نقش‌هایی را بازی کرده‌اند که در عین منفی بودن به شکلی توانایی بازیگری‌شان را به رخ کشیده‌اند و امروز شما هم خیلی از آن‌ها را می‌شناسید.

نیما در سریال سقوط یک فرشته
بازیگر: مهرداد صدیقیان


جذابیت: نیما تداعی‌گر شیطان در این سریال بود؛ شخصیتی که دختر مذهبی را با خود همراه کرده و او را وادار به انجام بسیاری از گناهان می‌کند. تیپ شخصیتی نیما هم جذابیتی داشت که در آن مقطع مخاطبان زیادی را با خود همراه کرد و به‌واسطه همان شخصیت بیننده کمتر غافلگیر می‌شد.
 

قاضی شارع در سریال سربداران
بازیگر: علی نصریان


جذابیت: او نقش قاضی را داشت که در سال‌های دور در سریال سربداران، اغلب با احکامش با مغولان همراه می‌شد و نفع خود را می‌برد. اما ویژگی‌ای که باعث جذابیت نقش او می‌شد، مهارتش در سخنوری و پیچاندن ماجرا به نحوی بود که حتی شاکیان و مخاطبان هم متوجهش نمی‌شدند و او با رندی کارش را پیش می‌برد.


شعبان استخوانی در سریال هزاردستان
بازیگر: محمدعلی کشاورز


جذابیت: لاتی که همه از او حساب می‌بردند، این یکی از شاخصه‌های شعبان استخوانی است که کشاورز با ایفای نقش او و بی‌کلگیهایی که داشت، به آن جان چندباره بخشید. این نقش که اشاره‌هایی به شخصیت شعبان بی‌مخ که در دهه ۳۰ بود هم داشت، جزو ماندگارترین شخصیت‌هایی است که با وجود منفی بودن آن، هنوز که هنوز است دوست‌داشتنی است.
 

حضرت والا در سریال بانوی عمارت
بازیگر: صالح میرزا آقایی


جذابیت: حضرت والا در این سریال ابتدا نقش شخصیتی را ایفا کرد که حس خانواده‌دوستی و یک فرد حامی را به بیننده منتقل می‌کرد، اما رفته‌رفته حسادت او به پسرعمویش که به شازده معروف بود باعث شد تا حضرت والا بخش سیاه نقش و شخصیتش را بروز دهد و در ادامه بیننده را با شخصیت دوگانه‌ای مواجه می‌کند که بین وجه مثبت و منفی او می‌ماند.
 

حسام‌بیگ در سریال روزی روزگاری
بازیگر: محمود پاک‌نیت

جذابیت: یک راهزن خوش‌زبان، این شاید اولین تعبیری است که می‌شود در وصف حسام‌بیگ گفت. او در روزی روزگاری راهزنی بود که تکیه‌کلام معروفش یعنی «گوشتو می‌برم میذارم کف دستت» تا مدت‌ها بین مردم می‌چرخید و استفاده می‌شد.
پاک‌نیت آنچنان از پس این نقش برآمد که خیلی‌ها هنوز که هنوز است او را به اسم حسام‌بیگ صدا می‌کنند.

ه خ/ ص گ
 

نظر شما
ارسال نظر